Από την Δ/νση  Κοινωνικής Προστασίας- Παιδείας- Πολιτισμού του Δήμου Βέροιας ανακοινώνεται ότι θα λειτουργήσει και φέτος η Παιδική Κατασκήνωση στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής στην οποία θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας από 6 έως 16 ετών, από το Νομό μας.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι:

Από 3 Αυγούστου 2012 έως 12 Αυγούστου 2012 και

Από 14 Αυγούστου 2012 έως 23 Αυγούστου 2012

Από τις κατασκηνώσεις αποκλείονται:

α) παιδιά που πάσχουν από μεταδοτικά νοσήματα και

β) εντελώς τα παιδιά που πάσχουν από ψυχονευρωτικά νοσήματα.

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας ( ΠΡΟΝΟΙΑ) του Δήμου Βέροιας που εδρεύει στο Μακροχώρι στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:30 π.μ με 14:00 μ.μ μέχρι και τις 16-7-2012 προκειμένου να σταλούν οι καρτέλες στην Κατασκήνωση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2331351911 και 2331351914.

Υπεύθυνοι υπάλληλοι: Τσαπραντζής Σταύρος και Αγγελή Παρασκευή.

Για την εγγραφή στο πρόγραμμα, εκτός της καρτέλας η οποία θα συμπληρωθεί από τον Παιδίατρο του Νοσοκομείου ή του ΙΚΑ, απαιτείται:

Εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης του έτους 2011 ή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 που θα αναφέρει ότι δεν υποχρεούται σε υποβολή φορολογικής δήλωσης θεωρημένη από την εφορία.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Την καρτέλα θα την παραλάβετε από την Πρόνοια

Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους: προσωπικά είδη καθαριότητας, (οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σαπούνι, χτένα κλπ.), αντηλιακό, καπέλο για τον ήλιο, μαγιό, τα απαραίτητα ρούχα, εσώρουχα, κάλτσες, πυτζάμες, παπούτσια, σαγιονάρες, πετσέτες.

Η κατασκήνωση για την τρέχουσα περίοδο δεν αναλαμβάνει την μεταφορά των παιδιών. Η μεταφορά στην κατασκήνωση των παιδιών που θα επιλεγούν, θα γίνει με δικό τους μεταφορικό μέσο.

Η επιλογή των παιδιών θα γίνει από το Δήμο Πολυγύρου.

Comments are closed.