Γονείς

Για το σχολικό έτος 2020-2021
15-29 Μαΐου 2020, ώρες 10.00-12.00 π.μ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ1.   Επίδειξη Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.2.   Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (έντυπο που θα παραλάβετε από το σχολείο ή θα βρείτε στο Ίντερνετ και θα πρέπει να συμπληρωθεί από γιατρό).3.   Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός, ΔΕΗ, Τηλεφωνίας, Ύδρευσης, Συμβόλαιο κατοικίας).4.   Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου (θα το ζητήσετε από το Νηπιαγωγείο).
Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 01-01-2014 έως 31-12-2014.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ
Έντυπο “ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΕΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ”
Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:  1. Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί. 

2. Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως,  

• πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι,  

• πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε. με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π. 

• Η εγγραφή των μαθητών/τριών που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (Ρομά, προσφυγόπουλα) στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.

Όρια 4ου Δ.Σχ. – 4ου Ν/γείου Βέροιας

Η Διευθύντρια του σχολείου

Κουκουρίκου Αρεστούλα

Στο πλαίσιο της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, δημιουργήσαμε ένα ιστολόγιο (blog) προκειμένου να διατηρήσουμε την επαφή των μαθητών τριών μας με τη μαθησιακή διαδικασία, τη γνώση και τη μάθηση.

Το ονομάσαμε ΨΗΦΙΑΚΟ 4ο Δ.ΣΧ. ΒΕΡΟΙΑΣ και μπορείτε να το δείτε πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://e-4dsverias.blogspot.com/

Το εκπαιδευτικό υλικό και και οι δραστηριότητες που θα αναρτάται θα αφορούν:
1) Εμπέδωση διδαγμένης ύλης, για την επανάληψη και εμβάθυνση ενοτήτων που έχουν διδαχθεί.

2) Δραστηριότητες Φιλαναγνωσίας, προκειμένου να κινητοποιήσουμε τους μαθητές μας να παρακολουθήσουν την ανάγνωση ενός ολόκληρου ηλεκτρονικού βιβλίου (ebook) με ελεύθερη πρόσβαση.

3) Δημιουργικές εργασίες-δραστηριότητες

4) Τέχνη

Η Διευθύντρια του σχολείου
Κουκουρίκου Αρεστούλα

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (20/03/2020)

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σύμφωνα με πρόταση του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Ημαθίας κ,Μακαρατζή, ζητείται από τους γονείς η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου/φόρμας https://forms.gle/H5Zy2DheS5GZgg7o8 μέχρι την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, το οποίο αφορά την υπάρχουσα υλικοτεχνική υποδομή κάθε οικογένειας στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης. Η συμπλήρωση είναι προαιρετική και έχει διασφαλισθεί η ανωνυμία και το απόρρητο των δεδομένων.

Η Δ/ντρια

Κουκουρίκου Αρίστη

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται, προκειμένου να ενημερώσουμε το σύστημα MySchool  του Υπουργείου Παιδείας για την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

https://docs.google.com/forms/d/1mMCkE91VPVfGM4hafj5krlDNm8R0gDw7krZjf0PfB8s/edit

Εύχομαι να είστε όλοι καλά! Καλή δύναμη!

                                                             Η Διευθύντρια του Σχολείου

                                                             Κουκουρίκου Αρεστούλα

ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ 4ου Δ.ΣΧ. ΒΕΡΟΙΑΣ

Παρακαλούνται οι γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/τριών του 4ου Δ.Σχ. Βέροιας να κοινοποιήσουν άμεσα στην Διεύθυνση του σχολείου, συμπληρώνοντας την φόρμα πατώντας ΕΔΩ ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (4dimver@sch.gr) τα ακόλουθα στοιχεία:
1. Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας και τάξη φοίτησης
2. Ονοματεπώνυμο πατέρα
3. Κινητό τηλέφωνο πατέρα
4. E-mail πατέρα
5. Ονοματεπώνυμο μητέρας
6. Κινητό τηλέφωνο μητέρας
7. E-mail μητέρας
Τα παραπάνω στοιχεία ζητούνται μετά από επείγουσα ειδοποίηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας προκειμένου να καταστεί δυνατή η άμεση δρομολόγηση προγράμματος τηλεκπαίδευσης των μαθητών.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ όπως κοινοποιήσετε την ανακοίνωση αυτή σε όσους γονείς έχετε στους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα ή και τηλεφωνικά σε όσους γνωρίζετε.
Τηλέφωνο-fax σχολείου: 23310 25788, Δευτέρα – Παρασκευή εργάσιμες ώρες.
e-mail σχολείου: 4dimver@sch.gr
Η Διευθύντρια του σχολείου

                                                                             Κουκουρίκου Αρεστούλα