Εκδηλώσεις

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015
Τέλεση αγιασμού νέας σχολικής χρονιάς από τον πατέρα Κωνσταντίνο Νικολαΐδη.
Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Βέροιας κ.Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Σοφιανίδης και η Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας κ. Ελένη Γκόγκα.

Από τον Οκτώβριο 2014 ξεκίνησε η συνεργασία του σχολείου μας με το Σύλλογο Μικρασιατών Ν.Ημαθίας. Μία ιδέα που προέκυψε μέσα από συζητήσεις και κοινές ανησυχίες που είχα με τον κ. Φώτη Πανανόπουλο, χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου, ο οποίος κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 υπηρέτησε στο σχολείο μας. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο στις 10.00 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του σχολείου μας και είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Ο κ. Πανανόπουλος εφαρμόζει για πρώτη φορά μία δική του ιδέα-project σε μικρά παιδιά με τους μαθητές μας που εγγράφονται στο χορευτικό τμήμα, η οποία φέρει τον τίτλο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, τα παιδιά χορεύουν σύγχρονα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, που τα ίδια προτείνουν, με βηματισμούς παραδοσιακών χορών.

Αν και λίγο το διάστημα, τα παιδιά παρουσίασαν την προσπάθειά τους την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο της καθιερωμένης γιορτής του Αγίου Βασιλείου που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας.

Το αποτέλεσμα? ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!

Στο βίντεο, τα παιδιά μας χορέυουν στο διάστημα από 3.37΄ έως 11.06΄.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα, 23/12/2014, τους μικρούς μαθητές του σχολείου μας….

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων μερίμνησε να “επισκεφτεί” ο Άγιος Βασίλης το σχολείο μας και να μοιράσεις δώρα σε όλα τα παιδιά…. Τους ευχαριστούμε γι’ αυτό πάρα πολύ!

Η 11η Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία του Ο.Η.Ε και της UNICEF, έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Ο ετήσιος εορτασμός της προβάλλει τη σημασία που η Διεθνής Κοινότητα προσδίδει στα παιδιά όλου του κόσμου, ώστε να προετοιμάζονται πλήρως για να ζήσουν σε μία κοινωνία που θα σέβεται και θα προστατεύει τα ατομικά τους δικαιώματα.

Στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, τα δύο τμήματα της Ε΄  τάξης  ενημέρωσαν τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου μας για το τι είναι η UNICEF και ποια τα δικαιώματα των παιδιών. Στη συνέχεια οι μαθητές/τιρες της Γ΄1 τάξης μέσα από μικρά ποιήματα, μας μίλησαν για την ΕΙΡΗΝΗ.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Κουκουρίκου Αρίστη και Παπαδόπουλος Κλήμης

Στο πλαίσιο του εορτασμού, για πρώτη φορά, της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, το σχολείο μας επισκέφτηκε το ΔΑΚ Βέροιας, όπου εκεί οι μαθητές/τριες πραγματοποίησαν διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Την ευθύνη και τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων αυτών είχαν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ.Τσιούκα Ανθούλα και ο κ.Γιαννουλάτος Νίκος. Στα διαλείμματα των δραστηριοτήτων κάποιοι εκπαιδευτικοί θυμήθηκαν τις αθλητικές τους ικανότητες, παίζοντας μπάσκετ…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ