Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

 Θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους σήμερα στο σχολείο, μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς, και να σας ευχηθώ η χρονιά αυτή να είναι μια χρονιά δημιουργική, μια χρονιά επιτυχιών, διακρίσεων και προόδου.

Για να πετύχουμε τους στόχους του σχολείου χρειαζόμαστε όλοι. Εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.

Οι συνάδελφοί μου κι εγώ σας εγγυόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε το σχολείο μας να είναι ένα υποδειγματικό, μαθητοκεντρικό σχολείο, πράγμα που σημαίνει ότι θα φροντίσουμε πολύ για τις ικανότητες και τον χαρακτήρα των μαθητών μας, για την υπεροχή των προγραμμάτων και του μαθησιακού περιβάλλοντος. Η αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε, να εκπαιδεύσουμε, να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον και να στηρίξουμε όλους τους μαθητές να φτάσουν στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο της μαθησιακής και προσωπικής τους ανάπτυξης.

Από τους μαθητές και τις μαθήτριες αναμένω να αντιμετωπίζετε με σεβασμό τους δασκάλους σας και το σχολείο σας. Θέλω να διατηρείται τους χώρους καθαρούς.

Από τους γονείς, αναμένω να δείξετε εμπιστοσύνη στους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι εργάζονται με ζήλο και αποφασιστικότητα για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών και παιδαγωγικών μας στόχων και σας διαβεβαιώ ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας.

Εύχομαι σε όλους μία καλή σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα.

Η Δ/ντρια του σχολείου

Κουκουρίκου Αρεστούλα