06/03/2014: Επίσκεψη στο Μουσείο Βλάχων των Β΄1 και Β΄2 τάξεων

Την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014, τα δύο τμήματα της Β΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Μουσείο Βλάχων Βέροιας, όπου και ξεναγήθηκαν στο χώρους, στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας και της Ευέλικτης Ζώνης.

 07/03/2014: Διαγωνισμός ΕΜΕ

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 διεξήχθη η πρώτη φάση του διαγωνισμού Μαθηματικών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, στον οποίο συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας.

 

11/03/2014

Την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 επισκέφτηκε το σχολείο μας ο Διευθυντής του Δ.Σχ. Λουτρού κ.Κουρουζίδης Χάρης και μίλησε στους μαθητές/τριες των  Α΄2, Β΄1, Ε΄1 και Ε΄2 για τη ζωή των πουλιών στην περιοχή μας, στα πλαίσια του Σχεδίου Εργασίας που αναπτύσσουν φέτος τα τμήματα αυτά. (περισσότερα στο blog του σχολείου μας)

 

14/03/2014: επίσκεψη στο ΕΑΚ

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, επιτέλους ο καιρός ήταν καλός και έτσι μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε την εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, με τη συμμετοχή όλου του σχολείου.

 

19/03/2014: Επίσκεψη στο εργοστάσιο VENUS των Δ΄1 και Δ΄2 τάξεων

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, οι μαθητές/τριές των δύο τμημάτων της Δ΄ τάξης μαζί με τους δασκάλους τους κ. Γανοπούλου Κ. και κ. Τζιώτα Κ. πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργοστάσιο κονσερβοποιίας VENUS, στα πλαίσια της Ευέλικτης Ζώνης.

 

20/03/2014: Δημιουργίες της Γ΄ τάξης

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2014, τα δύο τμήματα της Γ΄ τάξης έστησαν τη δική τους Έκθεση στο χώρο υποδοχής του σχολείου μας. Για μέρες, οι μαθητές και μαθήτριες του Γ΄1 και Γ΄2 έφτιαχναν τις δικές τους δημιουργίες στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας, Ενότητα: Άνθρωποι και Μηχανές και αποφάσισαν να τις εκθέσουν ώστε να τις δουν και οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου.

 

 28/03/2014: Τελετή υποδοχής Σέρβων αθλητών

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 τα δύο τμήματα της ΣΤ΄ τάξης συμμετείχαν στην τελετή υποδοχής Σέρβων μαραθωνοδρόμων στο Δημαρχείο της πόλης μας.

Έντεκα (11) Σέρβοι μαραθωνοδρόμοι και έξι (6) συνοδοί ξεκίνησαν από το Βελιγράδι στις 24 του Μάρτη 2014 το μεγάλο δρόμο της ειρήνης και της ελληνοσερβικής φιλίας με αφετηρία το Βελιγράδι και τερματισμό τη Βέροια. Την Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, 28 Μαρτίου 2014, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Βέροιας έγινε η υποδοχή των μαραθωνοδρόμων και των συνοδών τους σε μια σεμνή, συμβολική τελετή.

Τους δρομείς υποδέχτηκαν, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εκ μέρους της Δημάρχου, ο δημαρχεύων αντιδήμαρχος Μαυροκεφαλίδης Νίκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χατζηαθανασίου Τηλέμαχος, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ κ. Παυλίδης Παύλος, η αντιπρόεδρος του ΚΑΠΑ κ. Γαϊτάνου Χριστίνα και από μέρους της Σερβίας, ο πρόξενος της Σερβίας κ. Σίνισα Πάβιτς.

Χαιρετισμό απήυθυναν ο κ. Μαυροκεφαλίδης και οι άλλοι  εκπρόσωποι του Δήμου και η διευθύντρια του Σχολείου μας κ. Κουκουρίκου Αρεστούλα.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία των μαθητών της ΣΤ΄τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας με τραγούδια ειρηνικού περιεχομένου σε στίχους Ελύτη και Ρίτσου υπό τη διεύθυνση της μουσικού του Σχολείου κ. Δόξας Γουργουλιάτου. Παρευρίσκοντο στην εκδήλωση εκπ/κοί, δρομείς της Βέροιας και γονείς των μαθητών. Η εκδήλωση έκλεισε με τους εθνικούς ύμνους των δύο χωρών και την ανταλλαγή ενθυμημάτων.

29/03/2014: Σάββατο πάμε σχολείο…

…γιατί ΝΑΙ! Κάποιες φορές πάμε και Σάββατο σχολείο…. Όχι, όμως για να κάνουμε μάθημα αλλά για να κάνουμε τις παρεμβάσεις μας προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ομορφότερο περιβάλλον. Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας, παρ’ όλα αυτά μπορέσαμε και κάναμε κάποια πράγματα εντός και εκτός του κτιρίου! Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί…. όλοι εν δράσει….

Comments are closed.