Ο Δήμος Βέροιας, σε συνεργασία με το εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών “ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ”, πραγματοποιεί τη “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Βέροιας”, η οποία θα περιλαμβάνει:

  • Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης,  ο οποίος θα πραγματοποιείται έως 16 Δεκεμβρίου 2011. Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν τα σχολικά τμήματα των σχολείων του Δήμου Βέροιας.

Οι μαθητές/τριες θα μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές, γυάλινες συσκευασίες και πλαστικές σακούλες στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Βέροιας, που είναι τοποθετημένο στην πλατεία Ωρολογίου. Κάθε φορά που θα επιστρέφετε 1 συσκευασία, εκτυπώνεται αυτόματα ένα κουπόνι. Τα τρία (3) σχολικά τμήματα που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα κουπόνια ανακύκλωσης θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα-έπαθλα, που είναι τα εξής:

  1ο Δώρο: Ποδήλατο για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος

  2ο Δώρο: Mp3, για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος

  3ο Δώρο: Mp4, για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος

Η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων που θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011, στο Δημαρχείο Βέροιας.

  • Διοργάνωση happenings στην πλατεία Ωρολογίου κατά τη διάρκεια της Γιορτής Ανακύκλωσης και τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές του διαγωνισμού.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Ανταποδοτική Ανακύκλωση στην παρακάτω ιστοσελίδα: www.econews.gr

Comments are closed.