Oι 28 μαθητές του ΕΕΕΕΚΒέροιας (Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Β/θμιας Βαθμίδας) εκπαιδεύονται προκειμένου να αποκτήσουν τις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν αυτονομηθούν.

 

Με αφορμή την ημέρα των ΑΜΕΑ,  3 Δεκέμβρη και ?ωρα 8 το βράδυ , οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ συμπράττουν με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Βέροιας υπό την δ/νση του Αντώνη Βιγκάτο και το Τμήμα Χορού Κ.Ε.Π.Α ΔήμουΒέροιας , υπό την επίβλεψη της Μελίνας Παπαδοπούλου και  οργανώνουν  μια υπέροχη εκδήλωση στο χώρο Τεχνών.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Με λόγια νότες και εικόνες  να μοιραστούμε το όνειρο» και έχει ως στόχο να δείξει πως μέσα από τις τέχνες της μουσικής, της ποίησης και του  χορού, μπορούμε να ατενίσουμε το όνειρο και την ελπίδα για έναν κόσμο δικαιότερο για όλους, που δεν θα αφήνει στο περιθώριο κανέναν.

Το πρόγραμμα:

Δρώμενο 1ο : Οι πρωταγωνιστές της ημέρας

Δρώμενο 2ο: Ποίηση, η εκπαιδευτικός κ. Αδαμίδου Άννα καταθέτει την ψυχή της μέσα από ένα ποίημα αφιερωμένο στα παιδιά. Μουσική: Η Φιλαρμονική ορχήστρα με τη μουσική της και εικόνες από τον κινηματογράφο θα μας ταξιδέψει στο χρόνο.

Δρώμενο 3ο: Η αρμονία μέσα από το χορό

Καγκελίδου παρθένα

Comments are closed.