1Ο Πανελλήνιο Συνέδριο στην Θεσσαλονίκη της Μακεδονίας

με θέμα:

 «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΑΕΙΦΟΡΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ»

θα πραγματοποιηθεί από 29,30 Ιουνίου 2012,

έως και την 1η Ιουλίου  στη Θεσσαλονίκη

 Στο Συνέδριο καλούνται να συμμετέχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την θεματολογία του συνεδρίου εκπαιδευτικοί Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης, διδάσκοντες και ερευνητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών Ιδρυμάτων, φοιτητές και εκπρόσωποι κυβερνητικών και μη κυβερνητικών οργανώσεων και φορέων.

 

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη και η συμβολή του ρόλου των φυσικών επιστημών  στο Περιβάλλον, στον Πολιτισμό, μέσω της Αειφορίας , γενικότερα στην Παιδεία.

Θεματολογία

  •  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΑΕΙΦΟΡΙΑ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν εργασίες προς αξιολόγηση για προφορική ανακοίνωση ή ανακοίνωση αφίσας (πόστερ) ή απλά να παρακολουθήσουν τις εργασίες και να λάβουν μέρος στις συζητήσεις.

Το περιεχόμενο των εργασιών  μπορεί να είναι μια επιστημονική έρευνα, ένα σχολικό προγράμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΠΕ), ή ένα άλλο σχολικό πρόγραμμα όπως πχ ένα Πολιτιστικό ή ένα Ερευνητικό Πρόγραμμα ? Εργασία (project)  του α΄ή του β΄ Εξαμήνου των σχολείων (Α΄Τάξης των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ), ένα πρόγραμμα των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) σε θεματικά δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Ερευνητικές εργασίες-project, τοπικές συνεργασίες,  διεθνείς συνεργασίες, εκπαιδευτικό υλικό, θέματα της Τεχνολογίας, εκπαιδευτικά θέματα σχετικά με τις θεματικές του συνεδρίου κ.ά.

Περαιτέρω πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναζητούν στο δικτυακό τόπο της ΕΕΦ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Κ&Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (www.eefthes.gr),και σε άλλες εκπαιδευτικές πύλες.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Κεντρικής               & Δυτικής Μακεδονίας της Ε.Ε.Φ,

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν.Γραμματέας

Δρ.Εγγονόπουλος ?Παπαδόπουλος Β.

Φυσικός  ( Phd Φυσικής)

Δρ. Φριλίγκος Στέλιος,

Φυσικός  ( Phd Φυσικής)

Comments are closed.